Ne ju ofrojmë:


Strategy

Marketing

Design

Development

Strategji

Si një markë që synojmë  një hyrje efektive në botën e internetit, kërkojmë strategjinë e aktiviteteve të zhvillimit të web-it në mënyrë që këto t’ju ndihmojnë të arrini qëllimet e vendosura. Ne ju japim një plan procedurial të përshtatshëm për biznesin tuaj në menyrë qe ju të  zbërtheni detyrat tuaja 

Marketing

Ne bëjmë marketingun e një produkti dhe shërbimi duke përdorur një platformë digjitale që ndihmon në rritjen e biznesit drejt lartësive më të mëdha. Marketingu dixhital mbulon të gjitha llojet e marketingut në internet që përfshin SEO, PPC, Analytics, optimizimin e konvertimit, menaxhimin e reputacionit online, krijimin e përmbajtjeve dhe marketingun, marketingun e mediave sociale, marketingun e emailit dhe automatizimin e marketingut.

Dizajn

Projektimi përfshin konceptet ilustruese për të krijuar një dizajn të pajisur që u jep klientëve kënaqësi. Dizajnerët tanë krijojnë konceptet më të vështira për të përmbushur nevojat tuaja në mënyrën më ideale. Mendimi i madh i dizajnit fillon me planifikimin që merret me Imagjinatën, Zhvillimin, Cilësinë dhe Promovimin e produkteve. 

Zhvillim

Ne mund të merremi me projektet më komplekse dhe t’ju japim zgjidhjet më të thjeshta dhe në këtë mënyrë të fuqizojmë ju me zgjidhje efikase të biznesit që gjenerojnë kthime më të larta për investime. Qëndrimi ynë imagjinativ për të krijuar aplikacione dhe vende që siguron kënaqësinë e plotë të klientëve tanë. Ne garantojmë shpejtësi dhe cilësi.