Metoda bashkëkohore interaktive, përgatitje profesionale, mësues vendas dhe të huaj, kurse periodike dhe intensive, grupe të vogla, çmime konkuruese.

Shiko Trajnimet

Eksperiencë

Me një eksperiencë 20 vjeçare në treg ofrojmë kualitet, besueshmëri dhe inovacion referuar kurrikulave dhe metoditave ndërkombëtare.

Studentë

Numri i studentëve tanë vazhdon e rritet sot e kësaj dite duke vërtetuar besueshmërinë tek ne.

Mësues

Prej kohësh qendra bashkëpunon me një staf të zgjeruar mësuesish dhe padagogësh të kualifikuar.

Trajnime

Ne disponojmë një gamë shumë të gjërë trajnimesh për të gjitha moshat.

Akademia Profesionale Irisoft është autore dhe fituese e alterteksteve shkollore të klasave 7, 8, 9, 10, 11 dhe 12 për vitet akademikë 2009 – 2010 dhe 2010 – 2011, 2011-2014, 2018-2019, 2019-2020 si në lëndë – bërthamë, ashtu edhe në atë të avancuar.

Shiko botimet

Fitues

Përgjatë viteve tekstet tona janë shpallur fitues nga Ministria e Arsimit duke bërë të mundur që je të jemi në të gjithë Shqipërinë.

Libra

Më shumë se 50 libra janë botuar nën markën Irisoft Publications.

Irisoft Properties është një agjenci profesionale në tregun shqiptar të pasurive të patundshme, i pajisur me të dhënat më të fundit të teknologjisë së internetit dhe të softuerit të objekteve plotësisht automatike dhe aktivitetit të menaxhimit të operacioneve në përgjithësi.

Irisoft Properties

Seriozitet

Koordinim profesional dhe përfaqësim në çdo hap.

Njohje e tregut

Njohja e thellë e tregut të pasurive të patundshme në Shqipëri.

Besueshmëri

Ne jemi partneri juaj i besueshëm i pronës.

Përfshirja jonë varion nga zbatimi i ideve bazike në një dizajn të sofistikuar të biznesit.

Irisoft Solutions

Design

Graphic Design & Front-End Design jane pikat tona kyce per imazhin tuaj.

Development

Web Development & Mobile App Development mund te përmbushin çdo nevojë tuajën.

Marketing

Digital Marketing, Social media marketing, Email marketing, Marketing Automation, etj.

Strategy

Ne krijojme strategji për të arritur synimet tuaja.