Education

Publications

Properties

Solutions

Rreth nesh

QENDRA DIDAKTIKE “ IRISOFT “

Me një eksperiencë 20 vjeçare në treg duke ofruar kualitet, besueshmëri dhe inovacion referuar kurrikulave dhe metodave ndërkombëtare.

Ne ofrojmë një gamë shërbimesh me trajnime profesionale para dhe pas universitare si dhe trajnime të stafit të bizneseve private dhe institucioneve shtetërore, në të gjitha sektoret ku kanë nevojë.

Prej kohësh qendra bashkëpunon me një staf  të zgjeruar mësuesish dhe padagogësh të kualifikuar. Stafi pedagogjik i programeve kompjuterike, i atyre të gjuhëve të huaja dhe i trajnimeve pasuniversitare, kanë arsimim përkatës të lartë, tituj dhe grada shkencore, trajnuar dhe çertifikuar brenda dhe jashtë vendit.

IRISOFT

Education

13520

Studentë

30

Mësues

45

Kurse

20

Vite Eksperience